Autorskie kiełbaski (trzy sztuki), które można przyrządzać na ciepło: grillować, smażyć, piec lub na zimno, jako dodatek do kanapek. Pakowane próżniowo.
Białko z pszenicy, fasola
bułka, kotlet z seitanu, pomidor, pikle z ogórka, sałata, ser wegański, cebula czerwona, dip serowy z ziemniaka, sos BBQ
bułka, kotlet z seitanu, pomidor, pikle z ogórka, sałata, ser wegański, cebula czerwona, dip serowy z ziemniaka, sos BBQ , łódeczki ziemniaczane
Białko z pszenicy, ciecierzyca, papryka.
Białko z pszenicy, fasola.
ryż basmati, marynowane tofu, kimchi, pieczarki, dymka, marchew, burak, świeży szpinak, kolendra, kiełki fasoli mung, sos gochujang, olej sezamowy
Nasz domowy seitan w chrupiącej panierce a'la tradycyjny schabowy. Pakowany próżniowo, może być przechowywany w lodówce nawet do czterech tygodni. Po otwarciu najlepiej smakuje smażony na oleju.
(produkt nie zawiera dodatków przedstawionych na zdjęciu)